I Radio Norden idag: Kärlek!

Så här skriver Camilla Näslund om första programmet:

KÄRLEK I RADION OCH VI UNDRAR KAN MAN ÄLSKA FÖR MYCKET???

Nu är det snart dags för premiären av Hångla upp själen i radio Norden. På Tisdag handlar det om kärlek på olika sätt och en av frågorna som ställs är bl a – Kan man älska för mycket??

Temat genom premiärprogrammet är KÄRLEK!

Min första gäst i premiärprogrammet arbetar som anhörigterapeut på Ljung & Sjöberg i Stockholm men har sitt hjärta i Klockestrand eller som vi säger i folkmun, Bellbeach. Hon är 57 år, har barn och barnbarn, bor med man och hundvalpen Gudis i ett fint litet hus med utsikt över Ångermanälven. Hon har lång erfarenhet av beroendesjukdomen och medberoende. Utan överdrift kan jag säga att hon är landets främsta anhörigterapeut. Hon brinner för anhöriga till beroendesjuka som ofta glöms bort i spåren av beroendesjukdomen och i premiärprogrammet har jag glädjen att få intervjua Ammi Westin.  Det blir spännande att få höra mer om hennes syn på kärlek och medberoende som vi skall prata om på Tisdag!

Föreningen Livsprogrammet Livesänder hela programmet på sin Facebooksida och i kommentarerna på Facebook kan du kommunicera genom att ställa frågor eller bara kommentera det som händer i programmet. Här möter ni Kicki Viklund vid tangenterna som håller reda på kommentarer och frågor.

Tror du att man kan älska för mycket??

Kommentera gärna nedan och dela gärna bloggen om du tror att du har någon i ditt flöde på Facebook och Twitter som är intresserad av att lyssna på premiär programmet!

Vi hörs på Tisdag kl 10,00-13,00 direkt här i Radio Norden

Kram till dig som vill ha eller behöver en kram!

//Camilla Näslund!